Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Saldo cadeaubon controleren

  Sitemap categorieën

  Vacuumzakken

  Vacuumzakken buis, vacuumzakken zijlas transparant, vacuumzakken zijlas overig, vacuumzakken krimp en vacumeermachines zijn allemaal handige hulpmiddelen in de voedselindustrie en andere sectoren waar voedsel- en productverpakking van belang is.

  Vacuumzakken zijn ontworpen om voedsel en producten op een efficiënte en hygiënische manier te verpakken en te bewaren. Vacuumzakken buis zijn geschikt voor het verpakken van langere producten, zoals worsten en vis, terwijl vacuumzakken zijlas transparant en zijlas overig geschikt zijn voor het verpakken van verschillende soorten voedsel en producten.

  Vacuumzakken krimp bieden extra bescherming en kunnen worden gebruikt voor het verpakken van delicate of kwetsbare producten. Vacumeermachines zijn essentieel voor het vacuümverpakken van voedsel en producten en zorgen voor een efficiënte en hygiënische verpakking.

  Door het gebruik van vacuumzakken en vacumeermachines kunnen voedsel- en productverpakkingen langer meegaan en wordt de versheid en kwaliteit van de inhoud behouden. Dit maakt vacuumzakken en vacumeermachines handig in de voedselindustrie, maar ook in andere sectoren waar productverpakking van belang is.

  Kortom, vacuumzakken en vacumeermachines zijn handige hulpmiddelen voor het efficiënt en hygiënisch verpakken en bewaren van voedsel en producten. Ze helpen bij het behouden van de kwaliteit en versheid van producten en dragen bij aan een efficiënte en veilige verwerking en opslag van goederen.

   

  Plastic zakken

  Poly zakken, kratzakken, vlakke zakken, pallet hoezen, plastic vellen, vuilniszakken en BIO-line vuilniszakken zijn allemaal handige hulpmiddelen in verschillende sectoren, zoals de logistieke sector, de voedselindustrie en de schoonmaakbranche.

  Poly zakken en vlakke zakken bieden een handige manier om goederen te verpakken en te beschermen tijdens het transport en opslag. Kratzakken zijn speciaal ontworpen om over kratten te passen en bieden een eenvoudige en efficiënte manier om goederen te beschermen tegen vuil en stof.

  Pallet hoezen en plastic vellen bieden bescherming tegen vocht, stof en vuil tijdens het transport en opslag van goederen. Ze helpen bij het voorkomen van schade en besparen tijd en kosten die gepaard gaan met het opnieuw inpakken van beschadigde goederen.

  Vuilniszakken zijn essentieel voor het handhaven van een schone en hygiënische omgeving. Ze bieden een handige manier om afval te verzamelen en te verwijderen en verminderen de verspreiding van bacteriën en geuren.

  BIO-line vuilniszakken zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het verzamelen en verwijderen van afval. Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en verminderen de impact op het milieu.

  Kortom, deze hulpmiddelen zijn onmisbaar in verschillende sectoren en dragen bij aan een efficiënte en veilige verwerking en bewaring van goederen, evenals het handhaven van hygiëne en veiligheid op de werkplek. Ze bieden een handige en kosteneffectieve oplossing voor het verpakken, transporteren en opslaan van goederen, en verminderen de impact op het milieu door gebruik te maken van duurzame en milieuvriendelijke materialen.

   

  Plastic bakjes

  Gastro schalen, topseal folies, Jpack bakjes, oven bakjes, meatwrap folies, vleeswaren tussenleggers, vleeswaren schalen, kilo bakken, salade bakjes, catering schalen, schuimschalen, pondsbakken en H320 PP schalen zijn allemaal handige hulpmiddelen voor het verpakken en presenteren van voedsel in verschillende sectoren, zoals de voedselindustrie en de catering.

  Gastro schalen bieden een handige manier om voedsel te presenteren en te serveren, terwijl topseal folies zorgen voor een veilige en hygiënische verpakking van voedsel. Jpack bakjes en oven bakjes zijn handig voor het opwarmen en serveren van voedsel, terwijl meatwrap folies en vleeswaren tussenleggers bescherming bieden tegen vocht en bacteriën.

  Vleeswaren schalen en kilo bakken bieden een efficiënte manier om vlees en andere producten te verpakken en te presenteren, terwijl salade bakjes en catering schalen handig zijn voor het serveren van salades en andere koude gerechten. Schuimschalen en pondsbakken zijn ideaal voor het verpakken van afhaalmaaltijden en andere gerechten voor onderweg.

  H320 PP schalen zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het verpakken en presenteren van voedsel. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen na gebruik worden gerecycled.

  Kortom, deze hulpmiddelen zijn onmisbaar in de voedselindustrie en catering en bieden een handige en hygiënische manier om voedsel te verpakken, presenteren en serveren. Ze helpen bij het handhaven van hygiëne en veiligheid op de werkplek en zorgen voor een efficiënte en veilige verwerking van voedsel.

   

  Hygiene

  Hygiëne papier, handschoenen, bescherming voor het hoofd en beschermende kleding voor het lichaam zijn onmisbare hulpmiddelen voor het handhaven van hygiëne in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de voedselindustrie en de schoonmaakbranche.

  Hygiëne papier, zoals tissues en toiletpapier, wordt gebruikt om oppervlakken en handen schoon te maken en te desinfecteren. Het biedt een eenvoudige en effectieve manier om ziektekiemen en bacteriën te verminderen.

  Handschoenen zijn een ander nuttig hulpmiddel voor het waarborgen van hygiëne. Ze bieden bescherming tegen het overbrengen van bacteriën en virussen van de handen naar andere oppervlakken. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de gezondheidszorg, voedselbereiding en andere situaties waar hygiëne van groot belang is.

  Bescherming voor het hoofd en beschermende kleding voor het lichaam zijn essentieel voor werknemers in verschillende sectoren, zoals de bouw, de voedselbereiding en de schoonmaakbranche. Ze bieden bescherming tegen letsel en helpen bij het handhaven van hygiëne en veiligheid op de werkplek.

  Kortom, hygiëne papier, handschoenen en beschermende kleding zijn essentiële hulpmiddelen voor het handhaven van hygiëne in verschillende sectoren. Door het gebruik van deze hulpmiddelen kunnen we de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën verminderen en een gezondere en veiligere omgeving creëren voor werknemers en consumenten.

   

  Food service

  In de food service sector zijn er verschillende hulpmiddelen die bijdragen aan een efficiënte en veilige verwerking en bewaring van voedsel. Bonegard is een handige oplossing om vlees en andere producten hygiënisch te bewaren. Het zorgt voor een veilige barrière tussen het voedsel en de verpakking en verlengt de houdbaarheid van het voedsel.

  Vacumeermachines zijn een andere handige tool in de food service sector. Ze helpen bij het verpakken en bewaren van voedsel op een hygiënische manier en voorkomen dat lucht en bacteriën het voedsel bereiken.

  Disposables, zoals sateprikkers, voedsel folies, aluminiumfolie, tasjes en zakken en meatsaver papier, zijn onmisbaar in de food service sector. Ze bieden een gemakkelijke manier om voedsel te verpakken en te bewaren, en verminderen het risico op kruisbesmetting.

  Sateprikkers zijn bijvoorbeeld handig bij het serveren van kleine hapjes, terwijl voedsel folies en aluminiumfolie kunnen worden gebruikt om voedsel veilig te verpakken en te bewaren. Tasjes en zakken zijn handig voor het verpakken van snacks en andere kleine items, terwijl meatsaver papier kan worden gebruikt om vlees veilig te bewaren en te beschermen tegen invriezen.

  Kortom, deze hulpmiddelen zijn essentieel in de food service sector en dragen bij aan een veilige en efficiënte verwerking en bewaring van voedsel. Het gebruik van deze hulpmiddelen kan bijdragen aan een betere hygiëne en vermindert het risico op kruisbesmetting, wat resulteert in veiliger en gezonder voedsel voor consumenten.

   

  Logistiek

  In de logistieke sector zijn er verschillende materialen die worden gebruikt om goederen veilig en efficiënt te verzenden. Beschermingsmateriaal, zoals luchtkussenfolie en opvulmateriaal, bieden bescherming tegen beschadiging en zorgen ervoor dat de goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

  Beschermfolie is een ander handig hulpmiddel om goederen te beschermen tijdens het transport. Het kan worden gebruikt om kwetsbare items, zoals glas en elektronica, te beschermen tegen krassen en breuken.

  Printpapier en dozen zijn essentiële hulpmiddelen voor het verzenden van goederen. Printpapier wordt gebruikt om facturen, pakbonnen en verzendlabels te printen, terwijl dozen worden gebruikt om de goederen in te verpakken en te verzenden. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, kunnen goederen veilig en efficiënt worden verzonden.

  Verzendlabels zijn ook van cruciaal belang voor de logistiek sector. Ze bieden een eenvoudige en snelle manier om de bestemming en inhoud van het pakket te identificeren en zorgen ervoor dat de goederen op de juiste plek terechtkomen.

  Kortom, deze materialen zijn onmisbaar in de logistieke sector en dragen bij aan een veilige en efficiënte verzending van goederen. Het gebruik van hoogwaardige materialen draagt bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de verzending en zorgt ervoor dat de goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

   

  Facilitair

  In de facilitaire sector zijn er verschillende hulpmiddelen die bijdragen aan een schone en hygiënische omgeving. Hygiënepapier en -doeken worden gebruikt om oppervlakken schoon te maken en te desinfecteren, en zijn daarom essentieel voor het handhaven van hygiëne en het voorkomen van verspreiding van ziektekiemen.

  Schoonmaakartikelen, zoals bezems, stofzuigers en dweilen, maken het gemakkelijk om vuil en stof te verwijderen en dragen bij aan een schone en opgeruimde omgeving.

  Plastic bekers en koffiebekers zijn handige items voor het serveren van dranken in kantoren en andere faciliteiten. Ze bieden een hygiënische manier om dranken te serveren en te voorkomen dat er glazen of mokken worden gebroken.

  Dispensers voor hygiënepapier en bekers bieden een efficiënte manier om deze items op te slaan en te gebruiken. Ze zorgen voor een georganiseerde en toegankelijke opslag van hygiëneproducten en dranken, en maken het gemakkelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot deze items.

  Kortom, deze items zijn essentieel voor het handhaven van een schone en hygiënische omgeving in de facilitaire sector. Door het gebruik van deze hulpmiddelen kunnen we bijdragen aan een veiligere en gezondere werkomgeving voor medewerkers en bezoekers.

  Categorieën:
  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »