Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  FILTER Materiaal

  Dikte

  Breedte mm

  Lengte mm

  Prijs

  -
  218 Producten

  Wat biedt Brada verpakkingen?

  Wij van Brada Verpakkingen zijn een totaalleverancier in vacuumzakken! Wij leveren vacuum zijlaszakken, vacuum buiszakken en vacuumkrimpzakken in alle maten! Kan je het formaat dat je zoekt niet terugvinden op de website? Neem gerust contact met ons op en wij gaan naar een oplossing zoeken! Wij noemen onszelf niet voor niets totaal leverancier.

  Ben jij een grootverbruiker van vacuumzakken? Vraag dan hier uw offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen!

   

  Waar worden vacuumzakken voor gebruikt?

  In vacuumzakken wordt bijvoorbeeld vlees of andere producten verpakt die niet lang houdbaar zijn. Door een vacuumverpakking te gebruiken zorg je ervoor dat er geen lucht meer bij het desbetreffende product zit en kan komen. Dit zorgt ervoor dat je het product langer kan bewaren! Ze zijn ook erg goed te gebruiken voor het verpakken van bijvoorbeeld tuinkussens, kleding of beddengoed!

   

  Wie gebruiken vacuumzakken?

  Vacuumzakken worden veel gebruikt binnen de kledingindustrie en de voedingsindustrie.

   

  Uit welke materialen bestaan onze vacuumzakken?

  De zakken zijn gemaakt van het materiaal PA/PE (polyamide/ polyetheen). Goede Vacuumzakken bestaan uit 80% PE en 20% PA. Onze vacuumzakken bestaan dan ook uit 80% PE en 20% PA.

  De PE zorgt voor de sterkte van de zak. Verder zorgt de PE ervoor dat de zak niet makkelijk door te prikken is!

  De PA zorgt voor de houdbaarheid van de vacuumzakken! Verder zorgt de PA ervoor dat de zak zijn kleur behoudt.

   

  Welke vacuumzakken bieden wij aan?

  Wij bieden 3 soorten vacuum zakken aan. Wij bieden vacuumzakken zijseal, vacuumzakken buis en krimp vacuumzakken.

  Allereerst bieden wij Vacuumzakken zijlas. Zijseal zakken hebben één opening. Voor zijseal zakken zijn meestal specifieke machines nodig.

   

  Ook bieden wij Vacuumzakken buis aan. Een vacuum Buiszak wordt veel gebruikt om verse producten in te verpakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Biefstuk, maïskolven of worst. Doordat ze erg nauwsluitend zijn komt de vorm van het verpakte product er erg mooi uit komt. Het verschil met andere vacuumzakken is dat buiszakken geen zijnaden hebben. Hierdoor ontstaat de buisvorm in de zak. Deze vorm zorgt voor minder kreukels bij het vacuum verpakking van het versproduct. Op deze manier wordt de presentatie het product erg mooi. Daarom is het een ideaal product te gebruiken in winkels en binnen de horeca.

   

  Als laatst leveren wij ook vacuumzakken krimp. Krimpzakken zijn vacuumzakken die bestand zijn tegen temperaturen tot 115 graden Celsius. Alles kan vacuüm worden verpakt en bewaard, net als conventionele zakken. De standaard zakken zijn alleen te gebruiken tot 85 graden. De krimpzak kan worden gebruikt in kokend water, een stomer of de magnetron. Deze zakken zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

   

  Kan je het product dat je zoekt niet terugvinden op de site of heb je verdere vragen met betrekking tot vacuumzakken? Neem gerust Contact met ons op en dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.

   

   

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »