Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nutripack

  Nutripack: Duurzaamheid en Eenmalig Gebruik Gaan Hand in Hand In de hedendaagse wereld van snelle veranderingen rond duurzaamheid en consumptie staat Nutripack stevig in het middelpunt. Wanneer men vraagt, "Hoe kunnen we verantwoorder consumeren?", presenteert Nutripack een antwoord met meerdere keuzes. Dit komt voort uit een overtuiging die eigen Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Nutripack: Duurzaamheid en Eenmalig Gebruik Gaan Hand in Hand

  In de hedendaagse wereld van snelle veranderingen rond duurzaamheid en consumptie staat Nutripack stevig in het middelpunt. Wanneer men vraagt, "Hoe kunnen we verantwoorder consumeren?", presenteert Nutripack een antwoord met meerdere keuzes. Dit komt voort uit een overtuiging die eigenlijk gewoon gezond verstand is: er is niet één enkele oplossing.

  Nutripack brengt deze pragmatische visie in de praktijk door gebruik te maken van verschillende materialen en hun potentieel volledig te ontwikkelen. Hierin schuilt hun kracht: wendbaarheid! Hierdoor kunt u de juiste voedselverpakking vinden die doet wat het moet doen, en niet meer dan dat.

  Nutripack's Milieubewuste Keuze

  Wie dacht dat men moest kiezen tussen nut en milieurespect, heeft het mis. Nutripack biedt weloverwogen keuzes aan, waardoor we samen onze ecologische voetafdruk kunnen verminderen. Beter verpakken is waar het allemaal om draait.

  Jaren van Verandering en Impact

  In 2012 nam Nutripack een nieuwe richting. Samen met Re-uz, onder de Impact Group, hebben ze een gedeeld doel en visie waar eenmalig gebruik en hergebruik naast elkaar bestaan.

  En in 2019 was een keerpunt voor Nutripack. Ze lanceerden een tak voor het verzamelen en recyclen van gebruikte voedselcontainers. Dit proces is zoals Nutripack het graag ziet: eenvoudig en effectief.

  Drie Decennia van Expertise en Innovatie

  Met 30 jaar ervaring is Nutripack een pionier op het gebied van ecologisch ontworpen voedselcontainers gemaakt van recyclebare mono-materialen. Maar daar stopt het niet! Ze zijn voortdurend op zoek naar de juiste oplossingen.

  Uw Speciale Partner

  Of het nu gaat om voedselverwerking of bedrijfscatering, de toekomst wordt samen opgebouwd. Uw op maat gemaakte oplossing in ieder geval wel. Ontdek hoe Nutripack u kan helpen.

  Tijd voor Actie!

  Klaar om deel uit te maken van de beweging? Nutripack begrijpt het. Ontdek alle beschikbare posities bij Impact Group en vind de carrière die bij u past.

  Een Dochteronderneming van Impact Group

  Nutripack is meer dan alleen verpakkingen. Als onderdeel van de Impact Group nemen ze deel aan GOOD IMPACT, een programma dat in 1990 door de groep werd gelanceerd.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »