Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Hygiëne

   Hygiëne

   Hygiëne Artikelen

   Wat is hygiëne?

   Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk in aanraking komt met ziekteverwekkers, zoals bacteriën en virussen. Dit kan door de handen te wassen, te douchen en het schoonhouden van de keuken. Soms is het ook nodig om na het schoonmaken te desinfecteren.

   Verschillenden soorten hygiëne

   Hygiëne kan verdeeld worden onder drie categorieën namelijk persoonlijke hygiëne, levensmiddelenhygiëne en bedrijfshygiëne. Persoonlijke hygiëne houdt zich bezig met de aanraking van voedsel. Belangrijke aspecten zijn schone handen en kleding. Bij levensmiddelenhygiëne moet gelet worden op de houdbaarheid van voedsel. Het voedsel mag niet verrotten. Het schoonhouden van de bedrijfsruimte behoort tot de bedrijfshygiëne. De bedoeling is om bacteriën niet in de buurt van voedsel te laten komen.

   Wat doet Brada Verpakkingen met Hygiëne?

   Wij zijn een groothandel voor onder andere Hygiëne Artikelen. En leveren nu vooral aan de voedingsindustrie. Maar dat zegt niet dat wij ook u kunnen helpen. Hygiëne is voor ons superbelangrijk. Daarom staan we ook achter onze producten. Onze Hygiëne Artikelen worden nu veel gebruikt bij o.a. Slagers. Maar dat weerhoudt ons niet om het verder uit te breiden. Nitril handschoenen kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden bij een schoonheidsspecialist of een Nagel Styliste.

   Meer producten met betrekking tot hygiëne:

    

   Meer producten met betrekking tot hygiëne papier en doeken:

    

   Meer producten met betrekking tot (vuilnis)zakken:

   Kan je het product dat je zoekt niet terugvinden op de site of heb je verdere vragen met betrekking tot Hygiëne artikkelen? Neem gerust Contact met ons op en dan gaan we samen naar een oplossing zoeken.
        

    
    

    

    

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »