Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Logistiek

   Logistiek

   Logistieke artikelen

   In onze categorie logistiek vind je de volgende producten terug, beschermingsmateriaal, beschermfolies, Printpapier & dozen en verzend labels. Op deze pagina zal ik je kort informeren over deze producten zodat je weet welk product je nodig hebt.

   Beschermingsmateriaal

   Op deze pagina vind je alles wat je nodig kan hebben om je artikelen zo veilig en makkelijk mogelijk te vervoeren. Hierbij kan je denken aan dokulops, hoekbeschermers, omsnoeringsproducten, gespen en verpakkingstape. Hoekbeschermers beschermen de hoeken van jouw lading. Omsnoeringbanden zorgt ervoor dat opgestapelde producten stevig op elkaar gestapeld blijven tijdens vervoer. Gespen worden ook gebruikt om een lading stevig vast te zetten tijdens vervoer. Verpakkingstape wordt gebruikt om dozen mee dicht te plakken. Wat alle producten met elkaar gemeen hebben is dat ze een lading beschermen of stabiel houden tijdens transport.

   Beschermfolies

   Op deze pagina vind je al onze beschermfolies. Beschermfolies zijn folies die om een lading heen gewikkeld worden om deze zo te beschermen tegen vuil, vocht en schade. Wij bieden daarin de handwikkelfolie, noppenfolie, schuimfolie en pallet stretchband. De handwikkelfolie wikkel je met de hand om jouw pallet met producten. De noppenfolie oftewel bubbeltjes plastic beschermd jouw lading beter tegen stoten en schade. De schuimfolie beschermt de folie tegen oppervlaktebeschadiging en lichte schokken tijdens het vervoer. Pallet stretchband zijn folies die om een pallet lading heen wordt getrokken.

   Printpapier & dozen

   Op deze pagina bieden wij de producten printpapier, Amerikaanse vouwdozen en paraatdozen. Printpapier is papier dat gebruikt kan worden om hoge kwaliteit teksten of afbeeldingen uit te printen. Amerikaanse vouwdozen zijn hoge kwaliteit kwartonnen dozen die gebruikt kan worden om jouw producten te verzenden naar je klanten. Paraat dozen zijn witte dozen die gebruikt worden voor het verzenden van kleding, schoenen, onderdelen, maar ook voor het kreukvrij verpakken van briefpapier, drukwerk, formulieren en folders.

   Verzendlabels

   Op deze pagina worden de producten direct thermisch labels en thermisch transfer labels. Als je etiketten nodig hebt waarbij deze voor korte duur nodig zijn, zoals bij verzend labels, vers producten of etiketten voor snel lopende producten gebruik je de Direct Thermisch etiketten. Deze zijn de oplossing voor etiketten waarbij een korte levensduur nodig is. Bij Thermisch Transfer etiketten wordt er gebruik gemaakt van inktlint om het etiket te bedrukken. De thermische etiketten zijn handig voor langdurige gebruik van etiketten op producten.

   Wat bieden wij aan?

   Wij bieden verschillende producten aan op gebied van logistiek.

   Producten bestellen via onze webshop

   Heb je een logistiek product  nodig? Zoek dan niet verder en kies voor Brada verpakkingen. Voor 15:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren! Heb je nog vragen met betrekking tot onze logistieke producten? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje.

   Nummer: 0180 750 440

   E-mail: [email protected]

   Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

    

   Ben je een grootverbruiker van dit product?

   Vraag dan hier je offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen! Deze accountmanager gaat je helpen met het inkopen van alle producten die je nodig hebt.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »