Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   PP H320 Schalen (spuitgiet)

    Wat zijn H320 schalen?

   H320 schalen zijn een serie gastro schalen die vooral gebruikt worden in de vleesindustrie en horeca. De schalen worden gemaakt van het materiaal PP gemaakt. Wat staat voor polypropyleen. Steeds meer zie je dat dit materiaal wordt gebruikt. Het product is goed te recyclen wat het ideaal maakt voor bedrijven die zichzelf milieubewuster willen maken. De PP gastro schalen worden op twee manieren gemaakt: Je hebt thermoform en spuitgiet. Beide producten zijn dus van PP maar hebben toch zeker een groot verschil. Met thermoform wordt het kunststof verwarmd en vervolgens gevormd door het te vouwen om een mal. Hierdoor krijg je de vorm van een schaal. Echter met spuitgiet wordt het PP materiaal volledig gegoten in een mal. Dat kan je dan ook vaak zien aan de onderkant. Aan de onderkant van een spuitgiet PP schaal zitten vaak nopjes waar het PP is afgesneden. Spuitgiet is in het algemeen ietsje duurder dan thermoform; Echter zit er ook een verschil in kwaliteit. Door eigen ervaring en de ervaring van onze klanten kwamen we tot de conclusie dat de spuitgiet schalen toch echt een heel stuk sterker zijn dan de thermoform. Dat merk je vooral als je gastro schalen op een machine gaan en machinaal worden verpakt met topseal folie. Als de kwaliteit dan niet genoeg is van de schaal, breekt of buigt de schaal. Met spuitgiet is de kans daarin veel kleiner waardoor de meeste klanten van ons echt bij spuitgiet zweren.

   Waarvoor gebruik je de H320 schalen?

   De H320 schalen worden vooral gebruikt in de voedingsindustrie. Wij leveren bijvoorbeeld veel aan de slagers die ze gebruiken voor een mooie presentatie in de winkel. Voordeel is vaak dat het in wat mindere afname kan ingekocht worden. De schalen zijn makkelijk schoon te maken waardoor hergebruik goed van toepassing is op de schalen. Zelfs is het mogelijk om de schalen in de vaatwasser te doen wat natuurlijk een hoop tijd bespaard. Met de BBQ-seizoen zie je vooral dat heel veel bedrijven ze gebruiken met de catering.

   Welke soorten verkopen wij op dit moment?

   Voor de H320 serie hebben wij op het moment standaard drie formaten op voorraad. Het verschil zit dan nu in de hoogte van de bakken. De rest van de formanten zijn identiek aan elkaar. De formaten die wij op het moment hebben zijn als volgt:

    

   Natuurlijk hebben wij daar dan ook nog bijhorende deksels bij. De deksels zijn ook gemaakt van het zelfde plastic PP. De deksels zijn transparant waardoor je goed kan zien wat voor mooie product je hebt.

    

   Waarom bestellen bij Brada Verpakkingen?

   Zoals ik aangaf in mijn tekst gebruiken wij vaak de producten zelf. Buiten Brada Verpakkingen om hebben wij ook nog een bedrijf RAUW21. Een BBQ winkel met een afdeling dat BBQ op locaties doen. Als wij daarheen gaan zijn de H320 schalen een product die vaak meenemen. De producten die wij verkopen zijn 9/10 dus ook echt zodanig zelf getest door ons. Wij staan dan ook graag achter onze producten.


   Ben jij een grootverbruiker van de H320 spuitgiet schalen?

   Stel je bent nu helemaal van slag en denkt dat je niet wegkomt met een doosje. Dan kunnen wij altijd kijken om een passende offerte op maat te maken. Graag helpt dan één van onze accountmanagers je verder om samen een mooie samenwerking te realiseren.

    

   Meer producten met betrekking tot H320 schalen:

   De H320 schalen zijn net zoals de ½ en ¼ een PP gastronorm schaal. Wij bieden beide producten aan. Hieronder zijn een paar producten die wij dan ook aanbieden:

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »