Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zakelijk

  RAZEND SNELLE SERVICE | ACHTERAF BETALEN | EIGEN ACCOUNTMANGER | AANTREKKELIJKE OFFERTES

   

  Brada Zakelijk.

  Als inkoper heb jij hart voor de zaak. Voor jou als zakelijke klant willen wij het zo makkelijk mogelijk maken! Voor zakelijke klanten bieden wij extra opties aan. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen persoonlijke accountmanager, voor al onze producten zijn offertes op te vragen en natuurlijk kun je op rekening kopen bij ons!
   

  RAZEND SNELLE SERVICE

  PERSOONLIJKE ACCOUNTMANAGER

  OFFERTES MET LAAGSTE PRIJS GARANTIE

  ACHTERAF BETALEN

   

  Hallo!Groot verbruiker.

  Als jij een grootverbruiker bent van verpakkingsmaterialen dan wil je natuurlijk niet de consumenten prijzen betalen. Dan wil je graag een prijzen pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen. Een eigen prijzen pakket heeft als voordeel dat je voor geen enkel product teveel betaald. Veel bedrijven werken met standaard prijslijsten. Brada Verpakkingen niet! Zoals wij ook aan onze particulieren een laagste online prijsgarantie geven. Geven we de laagste prijs garantie ook aan onze zakelijke groot verbruikers.

   

  Wat zijn dan de voorwaarden?

  Om een persoonlijk aanbod te krijgen dient de bestelling of hoger te zijn dan €1.000,00 of meer dan 5 stuks. Als dit het geval is dan sturen wij je binnen 24 uur een offerte op! Na schriftelijk akkoord van de offerte kunnen wij overgaan tot levering.

  Als bedrijf wil je natuurlijk graag op rekening kopen. Jouw klanten doen dit immers ook. Bij Brada Verpakkingen kan je op rekening kopen als je bedrijf ouder is dan 1 jaar. Op voorhand doen wij uit voorzorg altijd een financiele check of het mogelijk is om op rekening te kopen.

   

  Waarom een webshop?

  Onze website is bedoeld en ingericht voor de particuliere markt. Dit wel zeggen kleine afnamen, hier zit jij als zakelijke groot verbruiker natuurlijk niet op te wachten. Jij wilt jouw eigen prijzen zien en krijgen. Wellicht stel je persoonlijk contact ook wel op prijs. Dit kunnen wij jouw geven door middel van een eigen persoonlijke accountmanager.

   

  Uw eigen accountmanager!

  Jij bent die inkoper die waarde hecht aan persoonlijk contact. Dan zit je bij Brada Verpakkingen aan het juiste adres. Op het moment dat onze accountmanager langs komt stelt hij samen met jou de wensen en eisen samen. Zo wil je natuurlijk de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgen. Elk bedrijf verteld zijn klanten natuurlijk 'onze kwaliteit is de beste'. Helaas is dat niet altijd het geval. Bij ons is dit wel gegarandeerd. Dus bent u een grootverbruiker? Neem gerust Contact met ons op.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »