Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Smurfit Kappa

  Smurfit Kappa: Pionier in Verpakkingsoplossingen Smurfit Kappa, met haar Europese marktleiders positie in de productie van golf kartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box', staat wereldwijd bekend om haar innovatieve en duurzame aanpak. Ze zijn niet alleen een voorloper in Europa, maar hun invloed strekt zich uit over Noord- en Zu Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Smurfit Kappa: Pionier in Verpakkingsoplossingen

  Smurfit Kappa, met haar Europese marktleiders positie in de productie van golf kartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box', staat wereldwijd bekend om haar innovatieve en duurzame aanpak. Ze zijn niet alleen een voorloper in Europa, maar hun invloed strekt zich uit over Noord- en Zuid-Amerika en zelfs Afrika, met een indrukwekkende aanwezigheid in 36 landen en 355 productielocaties wereldwijd.

  Kernpunten

  • Breed Actieterrein: Met 243 verpakking verwerkingsfabrieken, 35 papierfabrieken, 46 recyclinglocaties en meer, illustreert Smurfit Kappa's uitgebreide netwerk haar capaciteit om grootschalige operaties te leiden.
  • Diversiteit in Productie: Of het nu gaat om de productie van 12,3 miljard m² aan verpakkingen per jaar, de verwerking van 8,4 miljoen ton papier, of het beheer van 67.000 hectare bosbouw; Smurfit Kappa is toegewijd aan diversiteit.
  • Geïntegreerde Benadering: Hun geïntegreerde bedrijfsmodel garandeert efficiëntie en kwaliteit in elke fase - van ontwerp tot levering. De synergie van hun interne processen zorgt voor snellere doorlooptijden en kostenefficiëntie voor klanten.
  • Mensgericht: De kracht van Smurfit Kappa ligt in haar mensen. Door consequent te investeren in hun training en ontwikkeling, beschikken ze over een team van experts die klanten bijstaan in elk productiestadium.
  • Innovatie als Kern: Door wetenschap, ervaring en creativiteit samen te brengen, heeft Smurfit Kappa een unieke aanpak van innovatie gecreëerd. Hun globale netwerk stelt hen in staat om op maat gemaakte, innovatieve verpakkingsoplossingen aan te bieden die voldoen aan de groeiende vraag van de markt.
  • Duurzaamheid belofte: Smurfit Kappa's toewijding aan het milieu is onwankelbaar. Ze geloven stellig in de symbiose tussen bedrijf en natuur en zetten zich in voor verantwoorde en duurzame productie.

  In een notendop, Smurfit Kappa gaat niet alleen over verpakkingen, maar over het leveren van uitmuntendheid, innovatie en duurzaamheid in alles wat ze doen.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »