Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Meulendijks Verpakkingen

  Meulendijks Verpakkingen: De Kracht van Familie en Kwaliteit Geschiedenis en Oprichting Meulendijks Verpakkingen heeft zijn wortels diep in de Nederlandse industrie, opgericht in 1959 in Helmond. Als familiebedrijf begonnen ze als groothandel in papier en plastic verpakkingsmaterialen. Door de decennia heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld Toon meer

  Merken

  FILTER Materiaal

  Prijs

  -
  5 Producten

  Meulendijks Verpakkingen: De Kracht van Familie en Kwaliteit

  Geschiedenis en Oprichting

  Meulendijks Verpakkingen heeft zijn wortels diep in de Nederlandse industrie, opgericht in 1959 in Helmond. Als familiebedrijf begonnen ze als groothandel in papier en plastic verpakkingsmaterialen. Door de decennia heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld, niet alleen door groei, maar door een diep begrip van klantbehoeften op het gebied van service en kwaliteit.

  Innovatie en Groei

  In 1984 markeerde de introductie van de A-Snackbakjes een keerpunt voor Meulendijks. Dit was niet alleen een productinnovatie; het was een weerspiegeling van hun vermogen om in te spelen op markttrends. Dit vermogen om te anticiperen en aan te passen heeft hen veranderd van een eenvoudige groothandel in een krachtige speler in de kunststofindustrie.

  Focus op Kwaliteit

  Meulendijks nam een gedurfde stap door te besluiten halffabrikaten voor het thermoformen zelf te produceren. Door het extrusie proces konden ze kunststof granulaat omzetten naar kunststoffolie. Dit proces opende de deur naar nieuwe kansen, en al snel maakten ze de sprong naar spuitgieten.

  De Kracht van Eigen Beheer

  Door zowel half- als eindfabrikaten in eigen beheer te produceren, verkreeg Meulendijks de gewenste grip op kwaliteit. Deze strategie heeft niet alleen geleid tot superieure producten, maar heeft het bedrijf ook de flexibiliteit en onafhankelijkheid gegeven die nodig zijn om hun klanten op het hoogste niveau te bedienen.

  Een Nederlandse Trots

  Na jaren van onvermoeibare inspanningen en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie, staat Meulendijks Verpakkingen nu bekend als de beste in Nederland. En dat is iets waar ze met recht trots op kunnen zijn.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »