Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Intrama

  Intrama: Pioniers in Voedselverwerking en Verpakking INTRAMA is niet zomaar een naam in de wereld van voedselverwerking en -verpakking. Opgericht in 1993 in Duitsland, heeft het bedrijf zich over drie decennia gevestigd als een betrouwbare partner voor klanten in de voedselsector. Met kantoren verspreid over landen als Bulgarije, Noord-Maced Toon meer

  Merken

  FILTER Materiaal

  Dikte

  Prijs

  -
  3 Producten

  Intrama: Pioniers in Voedselverwerking en Verpakking

  INTRAMA is niet zomaar een naam in de wereld van voedselverwerking en -verpakking. Opgericht in 1993 in Duitsland, heeft het bedrijf zich over drie decennia gevestigd als een betrouwbare partner voor klanten in de voedselsector. Met kantoren verspreid over landen als Bulgarije, Noord-Macedonië, Servië, Kosovo en Albanië, draagt INTRAMA bij aan de ontwikkeling van een hoogwaardig, betrouwbaar en kosteneffectief productieproces van voedselproducten.

  Eigen Productie: De Kracht van Verticale Integratie

  In Bulgarije heeft INTRAMA een succesvolle eigen productie opgebouwd van hoogwaardige films en zakken voor flexibele verpakkingen, thermoforming verpakkingsmachines, geautomatiseerde verpakkingssystemen en zelfklevende labels voor de voedingsindustrie en voedseldetailhandel. Dankzij deze eigen productie is INTRAMA een van de weinige verticaal geïntegreerde producenten die complete systeemoplossingen uit één bron kunnen bieden.

  Missie en Visie

  "We maken voedsel waardevoller!", dat is de kernmissie van INTRAMA. Het bedrijf streeft ernaar voedselverspilling te voorkomen, de voedselkwaliteit te beschermen en de voedingswaarde te verhogen. Met het besef van het belang van betrouwbare bescherming produceert INTRAMA verpakkingen en machines op maat, afgestemd op de unieke specificaties van elk product. Zo zorgen ze voor maximale bescherming van de voedingskwaliteiten. Bovendien, met geavanceerde flexo print technologieën, zorgt INTRAMA voor een perfecte bedrukking van verpakkingen en labels, wat bijdraagt aan een uitstekende presentatie in winkels.

  Global Initiative: SAVE FOOD

  INTRAMA is trots lid van het wereldwijde initiatief SAVE FOOD. Gezien hun ervaring op de ontwikkelende markten en de uitdagingen in de Balkan, voelt INTRAMA zich sterk verbonden met de doelen van SAVE FOOD. Ze zijn ervan overtuigd dat ze met hun expertise een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van deze doelen.

  Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

  Als onderneming hecht INTRAMA veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze opereren in harmonie met marktvoorwaarden en hanteren een beleid van loyaliteit, transparantie en eerlijkheid. Speciale aandacht voor hun medewerkers en verantwoordelijkheid voor de volgende generatie zijn essentiële onderdelen van het bedrijfsbeleid.

  In de dynamische wereld van voedselverwerking en -verpakking staat INTRAMA synoniem voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een partner die deze waarden deelt, kijk dan niet verder en kies INTRAMA.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »