Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vuitton Marquez - Dinsdag 17 Januari 2023

  Welke vacuumzakken zijn UV bestendig?

  Wat zijn de UV bestendige zakken?

  Aluminium vacuumzakken zijn een populaire keuze voor het vacuum verpakken van vlees, en dat komt niet alleen door hun sterkte en lekvrijheid, maar ook door hun UV-bestendigheid. In deze blog zullen we het volgende bespreken:

  • Wat zijn aluminium zakken?
  • wat is het voordeel van een aluminium vacuumzak?
  • Waarom aluminium zakken?
  • Welke aluminium zakken bieden wij aan?
  • Aluminium zakken kopen van Brada Verpakkingen?

  Wat zijn aluminium zakken?

  Aluminium is een van de meest UV-bestendige materialen die er bestaan. UV-stralen, of ultraviolette stralen, zijn een soort elektromagnetische straling die afkomstig is van de zon. Deze straling kan bijdragen aan de oxidatie en veroudering van veel materialen, waaronder voedsel. Bij het vacuum verpakken van vlees, is het belangrijk om te zorgen dat het vlees beschermd wordt tegen UV-straling, aangezien dit kan bijdragen aan de afbraak van eiwitten en de groei van micro-organismen.

  Wat is het voordeel van een aluminium vacuumzak?

  Aluminium zakken zijn uitstekend in staat om UV-straling te blokkeren, waardoor het vlees binnenin beschermd wordt. Bovendien, aangezien aluminium een goede isolator is, houdt het ook warmte en koude buiten, waardoor het vlees langer vers blijft.Een ander voordeel van aluminium zakken is dat ze gemakkelijk te recycleren zijn. Hierdoor hebben ze een lagere impact op het milieu dan andere verpakkingsmateriaal zoals plastic.Samenvattend, aluminium zakken zijn de beste keuze voor het vacuum verpakken van vlees vanwege hun UV-bestendigheid en sterkte. Deze eigenschappen beschermen het vlees tegen schade door UV-straling, waardoor het langer vers blijft. Bovendien zijn aluminium zakken gemakkelijk te recycleren, waardoor ze een lagere impact op het milieu hebben. Dus als je op zoek bent naar een veilige en duurzame manier om je vlees te verpakken, overweeg dan om aluminium zakken te gebruiken. Aluminium zakken zijn een uitstekende keuze voor het vacuum verpakken van vlees vanwege hun UV-bestendigheid, sterkte, lekvrijheid, voedselveiligheid en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat het vlees langer vers blijft en dat de verpakking veilig en duurzaam is. Aluminium zakken zijn een duurzame keuze als u op zoek bent naar verpakkingsmaterialen voor voedselproducten.

  Waarom aluminium zakken?

  Er zijn een aantal andere redenen waarom aluminium zakken een goede keuze zijn voor het vacuum verpakken van vlees. Zo zijn ze:

  • Sterk: Aluminium zakken zijn zeer sterk en kunnen een hoge druk aan. Dit maakt ze geschikt voor het vacuum verpakken van vlees, aangezien het vlees tijdens het proces onder hoge druk komt te staan. Dit zorgt ervoor dat het vlees langer vers blijft.
  • Lekvrij: Aluminium zakken zijn 100% lekvrij, wat betekent dat er geen vocht kan binnendringen of uitdringen. Dit is belangrijk voor het vacuum verpakken van vlees, aangezien vocht een belangrijke factor is in de versheid van het vlees. Door het vocht te verwijderen, wordt de groei van micro-organismen geremd, waardoor het vlees langer houdbaar blijft.
  • Voedselveilig: Aluminium zakken zijn voedselveilig en voldoen aan de strenge eisen van de Europese Voedselveiligheidsautoriteit (EFSA). Dit betekent dat ze geschikt zijn voor contact met voedsel en dat ze geen schade kunnen veroorzaken aan het vlees.
  • Flexibel: Aluminium zakken zijn flexibel, waardoor ze zich aanpassen aan de vorm van het vlees. Dit maakt het vacuum verpakken makkelijker en zorgt ervoor dat er geen lege plekken ontstaan in de zak.

  Welke Aluminium zakken bieden wij aan?

  Binnen ons bedrijf bieden wij maar één soort aluminium zak aan. Dit is de vacuumzak zijlas aluminium. Deze aluminium zak is verkrijgbaar in de diktes 72My en 82My. De alluminium zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten 23x40, 25x40en30x40.

  Aluminium zakken kopen bij brada verpakkingen?

  Ben je opzoek naar een alluminium zak? Zoek niet verder en kies voor Brada verpakkingen. Voor 15:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren!

  Zijn er nog vragen rondom de zakken? Stuur ons gerust een email of bel ons!

  Nummer: +31 180 750 440

  Email:

  Onze categorieën 

  Gerelateerde blogs: Alles wat je moet weten over vacuumzakken, Wat is het nut van een vacuumzak?, Het verschil tussen vacuumzakken zijlas en buis

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »