Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vuitton Marquez - Dinsdag 27 September 2022

  Wat is het nut van een vacuumzak?

  Waarom zou je een vacuumzakken gebruiken?

  Waarom zou je vacuumzakken eigenlijk gebruiken. Lees deze blog om daar achter te komen. In deze blog worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Hoe kan ik de houdbaarheid verlengen doormiddel van vacuumzakken?
  • Wat is de tracebility van vacuumzak?
  • Hoe kan ik mijn gevacuumeerde voedsel mooi presenteren?
  • Welke bescherming biedt een vacuumzak?
  • Wat is de certificering voor het vacuumzakken?
  • Vacuumzakken kopen bij Brada verpakkingen?

  Hoe kan je de houdbaarheid verlengen doormiddel van vacuumzakken?

  Voedsel is langer houdbaar als je dit in een koelkast legt. De houdbaarheid van het voedsel is dan wel verlengt maar het scheelt niet veel. Door voedsel te vacumeren zorg je voor de optimale houdbaarheid van jouw voedsel Door het vacumeren onttrek je de lucht uit de vacuumzakken en scheidt je het lucht van het vlees. Het is namelijk ongeveer 2 tot 3 keer langer houdbaar door het te De grote van het voedsel speelt ook een rol bij het vacumeren. Bijvoorbeeld kleine stukken vlees zijn minder lang houdbaar dan een groter stuk vlees.

  Waarom zijn vacuumzakken makkelijk zij wat betreft de traceerbaarheid'?

  Om te kunnen voorzien van een veilige en goede voeding is het belangrijk dat de producenten met zekerheid hun voedsel kunnen produceren. Het is bij het vacumeren niet alleen belangrijk dat je let op hygiëne bij het proces van vacumeren. Het is ook belangrijk dat je tijdens de productie let op de traceability want dit speelt een belangrijke rol in de voedselveiligheid. Bij traceability word er gebruikt gemaakt van labelen. De betrokkene zoals boeren en operators van voedsel labelen hun voedselwaren. Dit doen ze zodat de leveranciers en de bedrijven waar het aangeleverd word het kunnen identificeren.

  Hoe kan ik mijn gevacuumeerde voedsel mooi presenteren?

  Dat je vlees in je vacuumzakken er niet mooi of smakelijk eruit ziet is niet voor iedereen belangrijk. Sommige consumenten vacumeren hun voedsel alleen om de houdbaarheid te verlengen en kijken er niet naar om. Maar er zijn consumentendie het wel belangrijk vinden hoe hun gevacumeerd voedsel eruit ziet. Een voorbeeld hiervan is een slager. Een slager maakt gebruik van vacuumzakken en presenteert deze vaak in de vitrines. Slagers willen dan dat het er mooi en luxe uit ziet. Hiervoor hebben wij een vacuumzak. De vacuumzak zijlas blacky. De vacuumzak blacky is de perfecte vacuumzak als je je voedsel luxer en mooier wil presenteren.

  Welke bescherming biedt een vacuumzak?

  Een vacuumzak dient niet alleen voor verlenging van de houdbaarheid. Door gebruik te maken van de vacuumzakken zorg je ook voor bescherming. Als jij je voedsel niet in een vacuumzak verpakt verliest het voedsel sneller zijn smaak en kleur. Door vacuumzakken houd voedsel tot 5 keer meer hun voedingseigenschappen dan met een natuurlijke conservering. Voedsel is best snel kwetsbaar als je het buiten een vacuumzak gaat bewaren. Door het te vacumeren bewaart voedsel zoals vlees, vis, kaas en fruit hun structuur en valt het dus niet uit elkaar. Vacumeren helpt je voedsel ook te beschermen tegen de bacterien. Bacterien krijg je hoe dan ook. Maar bij het vacumeren kunnen bacterien zich niet.

  Wat is de certificering voor het gebruik van vacuumzakken?

  Er zijn certificaties nodig voor de verkoop van vacuumzakken. De BRC certificaat (Britisch Retail Consortium). Dit is een belangrijke certificaat. Doormiddel van deze certificaat word er bepaald aan welke eisen een organisatie die levensmiddelen produceert of verpakt moet voldoen. BRC is van toepassing op bedrijven die zichten op: voedselwerking, voedselbewerking en voedselproductie. Één van de normen van de BRC certificaat is de HACCP-voedselveiligheidsplan. Alle normen zijn gericht op de veiligheid en kwaliteit van het voedsel.

  Vacuumzakken kopen bij Brada verpakkingen?

  Heb je nog vacuumzakken nodig? Dan ben je bij ons bedrijf bij het goeie adres. Bestel ze bij Brada Verpakkingen. Hieronder vind je ons assortiment vacuumzakken:

  Voor 15:00 besteld is het vandaag nog verzonden. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Heb je nog andere vragen wat betreft vacuumzakken, stuur ons dan gerust een mailtje of neem telefonisch contact op.

  Nummer: 0180 750 440
  Email: [email protected]

  Telefonisch zijn wij bereikbaar vanaf maandag tot en met zondag van 08:00 tot en met
  17:00. Wij zorgen dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt gekregen op de mail.

  Onze categorieën

  Gerelateerde blogs: 5 redenen waarom schuimfolie goed verpakkingsmateriaal is

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »