Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Remi van Eeuwijk - Maandag 23 Januari 2023

  Worden vacuumzakken overal ter wereld gebruikt en waarom?

  Worden vacuumzakken overal ter wereld gebruikt?

  Meer te weten willen komen over waarom vacuumzakken zo populair zijn en waar vacuumzakken voor worden gebruikt? Lees deze blog dan verder om hier meer over te weten komen!

  • Waarom worden vacuumzakken overal ter wereld gebruikt?
  • Waarom zijn deze wereld zakken zo populair?
  • De beste manier om een vacuumzak te gebruiken.
  • Vacuumzakken voor kleding.
  • Vacuumzakken bestellen
  • Welke vacuumzakken bieden wij aan?

  Waarom worden vacuumzakken overal ter wereld gebruikt?

  Een van de belangrijkste redenen waarom vacuumzakken overal ter wereld gebruikt worden, is dat ze effectief zijn in het verlengen van de houdbaarheid van voedsel. Door het vacuüm te trekken uit de zak, wordt zuurstof verwijderd, waardoor de groei van micro-organismen, zoals schimmels en bacteriën, wordt gestopt. Dit betekent dat voedsel langer vers blijft en minder snel bederft. Een andere reden waarom deze wereld zakken zo populair zijn, is dat ze ruimte besparen. Door voedsel vacuüm te verpakken, wordt het volume van het voedsel verminderd, waardoor het gemakkelijker is om in de koelkast te bewaren. Dit is vooral handig voor bedrijven met kleinere keukens of voor mensen die vaak op reis gaan en hun eigen voedsel meenemen.

  Waarom zijn deze wereld zakken zo populair?

  Vacuumzakken zijn vooral populair in commerciële bedrijven, zoals de voedingsmiddelenindustrie. Ze worden gebruikt om voedsel veilig te vervoeren en te bewaren tijdens transport. Dit helpt bij het verlengen van de houdbaarheid van het voedsel en vermindert het risico op beschadiging. Dit is dan ook waarom deze wereld zakken zo populair zijn en door veel bedrijven worden gebruikt. Daarnaast worden deze wereld zakken ook gebruikt voor andere doeleinden dan alleen voedsel. Zoals bijvoorbeeld kleding, beddengoed, speelgoed, enz. Dit komt omdat vacuumzakken ook helpen bij het besparen van ruimte in kasten, dozen of tassen. In het algemeen worden vacuumzakken over de hele wereld gebruikt vanwege hun effectiviteit in het verlengen van de houdbaarheid van voedsel, het besparen van ruimte en de vermindering van het risico op beschadiging tijdens transport. Of je nou op reis bent, thuis bent, op het platteland of in een grote stad, vacuumzakken zijn een zeer handig hulpmiddel om voedsel vers te houden.

  De beste manier om een vacuumzak te gebruiken

  Het eerste wat je moet doen is een vacuumzak kiezen die in jouw ogen en volgens de omschrijving het best bij je product past. Denk hierbij aan je presentatie en waar de zak voor wordt gebruikt. Scherpere objecten vereisen vaak een hogere dikte. Hierbij is het wel aangeraden om rond de 120/140my te gebruiken. Zo worden voor spareribs vaak buis zakken gebruikt aangezien dit een sterkere zak is. Als het belangrijk is dat je product een mooie presentatie heeft. Dan zijn krimp zakken altijd een goede optie. Zodra je de juiste vacuumzak hebt gekozen kan je product in de zak worden gedaan. De volgende stap is het plaatsen van de vacuumzak met het gewenste product in de vacuumeermachine. Zorg er hierbij voor dat je de zak op de juiste manier in de vacumeermachine neerlegt. Zodra je er zeker van bent dat alles goed ligt zet je de vacumeermachine aan en wacht je tot je product is gevacumeerd.

  Vacuumzakken voor kleding

  Als je seizoensartikelen in een vacuümzak kunt bewaren, dan kun je natuurlijk ook je seizoenskleding opbergen. Als je je winterjas in het voorjaar en de zomer niet draagt, waarom bewaar je hem dan niet in deze handige vacuumzak? Dit geldt natuurlijk ook voor veel andere kledingstukken.
  Er zijn veel mensen die deze keuze maken, niet alleen voor de handigheid maar ook voor hygiëne.  Daarnaast is er nog een belangrijke reden om vacuümzakken als kledingzak te gebruiken. Lucht neemt immers ruimte in beslag. Dankzij de afvoerlucht wordt het pakket 50% dichter. Een interessante keuze voor thuis, in een bedrijf dat met voedsel werkt, maar ook voor uitstapjes!

  Vacuumzakken bestellen

  Wil je vacuumzakken bestellen voor het verpakken van voedsel of voor andere doeleinden? Dan ben je hier bij Brada Verpakkingen aan het juiste adres. Heb je de juiste vacuumzakken gevonden die je nodig hebt? Vandaag voor 15:00uur besteld is vandaag verzonden! Wij zullen onze best doen om jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren. Heb je nog vragen met betrekking tot onze vacuumzakken of kan je er niet uitkomen welke maat je nodig hebt? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op! Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.

  Nummer:0180 750 440

  E-mail: [email protected]

  Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt zorgen we ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

  Welke vacuumzakken bieden wij aan?

  Vacuumzakken buis

  Vacuumzakkken zijlas transparant

  Vacuumzakken zijlas overig

  Vacuumzakken krimp

   

  Gerelateerde blogs: Alles wat je moet weten over vacuumzakken, Wat is het nut van een vacuumzak?, Zijn vacuumzakken krimp beter dan vacuumzakken buis?

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »