Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Remi van Eeuwijk - Maandag 23 Januari 2023

  Welke vacuumzakken hebben de mooiste presentatie?

  Welke vacuumzakken hebben de mooiste presentatie?

  Waarom is de presentatie van de vacuumzakken zo belangrijk?

  Vacuumzakken zijn een handige manier om voedsel langer vers te houden en ruimte in de koelkast te besparen. Maar als je het over presentatie hebt, denken veel mensen niet direct aan vacuumzakken. Toch zijn er een aantal vacuumzakken op de markt die eruit zien alsof ze speciaal ontworpen zijn om producten er mooi in te presenteren. Presentatie is erg belangrijk voor bedrijven en ondernemers die voedsel verkopen. Door jouw voedsel te presenteren in een mooie vacuumzak pak je de aandacht van je klanten en zorg je ervoor dat je jouw voedsel langer vers kan houden. 

  Waar worden vacuumzakken voor gebruikt?

  Er wordt in Vacuumzakken voedsel verpakt die normaal gesproken niet lang houdbaar zijn. Door een vacuum verpakking te gebruiken zorg je ervoor dat er geen lucht meer bij het desbetreffende product kan komen. Dit zorgt ervoor dat je het product langer kan bewaren. Hiermee beschermen vacuumzakken voedsel ook. Vacuumeerzakken worden veel gebruikt binnen de voedingsindustrie. Ze worden niet alleen gebruikt voor voedingsmiddelen. Ook worden vacuumzakken vooral gebruikt voor het vacumeren van: vis, vlees en andere artikelen. Vacuumeerzakken worden voor veel dingen gebruikt. Hieronder bespreken we een paar van de beste vacuumzakken voor presentatie.

  Vacuumzakken met een heldere voorkant |vacuumzakken blacky

  Vacuumzakken met heldere voorkant: Vacuumzakken met een heldere voorkant zijn een geweldige keuze als je voedsel wilt presenteren. De heldere voorkant laat zien wat er in de zak zit, zodat klanten kunnen zien wat ze kopen. Dit is vooral handig voor voedsel dat visueel aantrekkelijk is, zoals vlees, vis en groenten. Een mooi voorbeeld van een vacuumzakken met een heldere voorkant zijn de vacuumzakken blacky. De vacuumzakken blacky bestaan uit twee aparte folies. Een zwarte folie wordt vastegemaakt aan een doorzichtige folie. Zoals bij de andere zijseals heeft de vacuumzak blacky drie naden en één opening. Door de zwarte uitstraling en het feit dat de voorkant doorzichtig is, waardoor de inhoud gezien kan worden zijn de vacuumzakken blacky zeer geliefd in de voedingsmiddelenindustrie.

  Vacuumzakken met afdrukken voor een mooie presentatie

  Vacuumzakken met afdrukken: Er zijn vacuumzakken met afdrukken op de markt, zoals afbeeldingen van het voedsel dat erin zit. Dit is een leuke manier om voedsel te presenteren de verkoop te bevorderen. Op deze unieke manier kan jij als bedrijf jouw logo op de vacuumzak zetten en hiermee  de indruk maken op je klanten. Lok de aandacht in de schappen met een opvallende verpakking. Vacuumzakken met afdrukken zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens ontzettend handig. Dus als jij je voedsel op een leuke manier wilt presenteren dan zijn de vacuumzakken met afdrukken miscchien wel iets voor jou. 

  Vacuumzakken met een gekleurde voorkant

  Als je op zoek bent naar iets dat eruit ziet als een cadeau, dan zijn vacuumzakken met een gekleurde voorkant een goede keuze. Dit maakt het voedsel eruit zien alsof het speciaal verpakt is voor een gelegenheid, zoals een feest of een cadeau. Deze zakken zijn ideaal als je houdt van kleuren en een mooie uitstraling. Daarnaast is het nooit saai met deze zakken waardoor de zakken sneller opvallen.

  Vacuumzakken met een rechthoekige vorm

  Vacuumzakken met een rechthoekige vorm: Vacuumzakken met een rechthoekige vorm zijn een goede keuze als je voedsel wilt presenteren omdat ze meer ruimte bieden voor etiketten en afbeeldingen. Dit is handig voor voedsel dat in bulk wordt verkocht, zoals noten, gedroogd fruit en ander voedsel. Een goed voorbeeld van deze mooie vacuumzakken zijn de Vacuumzakken buis. Een vacuumzak buis is een vacuumverpakking zonder zijnaden. De verpakking heeft enkel een seal aan de onderkant van de zak. Doordat de vacuumzakken erg nauwsluitend zijn komt de vorm van het verpakte product er erg mooi uit komt. Het verschil met andere vacuumzakken is dat buiszakken geen zijnaden hebben. Hierdoor ontstaat de buisvorm in de zak. Deze vorm zorgt voor minder kreukels bij het vacuum verpakken van versproducten. Hierdoor komt de presentatie van het product er erg mooi uit.

  Mooie vacuumzakken met een opstaande rand

  Vacuumzakken met een opstaande rand zijn een geweldige keuze als je voedsel wilt presenteren, omdat ze een opstaande rand hebben waardoor de inhoud van de zak duidelijk zichtbaar is.

  Als je op zoek bent naar vacuumzakken voor presentatie, dan zijn deze opties zeker de moeite waard om te overwegen. Of je nou een winkelier bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om jouw eigen voedsel te presenteren, deze vacuumzakken zullen al jouw producten er stalend uit laten zien.

  Vacuumzakken halen bij Brada Verpakkingen?

  Ben je opzoek naar de beste vacuumzakken voor presentatie? Dan ben je aan het juiste adres bij Brada Verpakkingen. Voor het serveren en presenteren van je verse vleeswaren bieden we een groot assortiment vacuumzakken zoals onze:

  Als je vandaag voor 15:00 hebt besteld is het dezelfde dag nog verzonden! Wij doen er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk te leveren.

  Zijn er nog vragen rondom de zakken? Stuur ons gerust een email of bel ons!

  Nummer: +31 180 750 440

  Email:

  Gerelateerde blogs: Alles wat je moet weten over vacuumzakken, Wat is het nut van een vacuumzak?, Zijn vacuumzakken krimp beter dan vacuumzakken buis?

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »