Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Gijs - Donderdag 5 Mei 2022

    Wat zijn de voordelen van KS schalen?

    Wat zijn KS schalen?

    KS schalen zijn zwarte plastic schalen. Deze schalen zijn perfect voor het presenteren van al jouw food en non-food goederen. KS schalen worden gemaakt van Prime APET en schoon gerecycled APET. APET is een van de beste transparante plastic materiaal die is er is. Voornamelijk voor thermo gevormde verpakkingen. De hoge helderheid van dit product verbeterd de presentatie ervan. KS schalen worden voornamelijk gebruikt door Retail winkels die het belangrijk vinden om een goede presentatie te leveren. Het materiaal APET is een sterkere variant van PET. Bijna al het transparante plastic wat je tegenkomt is APET (behalve magnetronvoedsel schalen)

    De duurzaamheid van KS schalen

    Als ik praat over KS schalen, dan praat ik over duurzaam! Dit hele product is gemaakt om zo duurzaam mogelijk te zijn. Vanwege het materiaal kan dit product in zijn geheel gerecycled worden. Eigenlijk zijn KS schalen een duurzame en mooiere vervanging van schuimschalen.

    Waar gebruik je KS schalen voor?

    Nu weet je alles over wat KS schalen zijn, maar waar gebruik je het eigenlijk voor? KS schalen zijn alles wat je nodig hebt om voedsel te presenteren. Voor slagers zijn KS schalen bijvoorbeeld gemaakt zodat ze al het vlees goed kunnen presenteren. Maar je kan niet alleen vlees met KS schalen presenteren. Ook is het perfect voor het presenteren van verse salades of zeevruchten. De Visboer kan bijvoorbeeld zijn lekkere haringen meegeven op een KS schaal. Of de kaasboer geeft zijn stukje kaas mee op deze duurzame manier. Maar KS schalen zijn niet alleen voor het presenteren van eten. Ook worden KS schalen veel gebruikt om voedsel in te bewaren en te verpakken. Omdat de formaten van de KS schalen makkelijk in elkaar passen is het transporteren ervan ook erg makkelijk. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk deze schaaltjes in uw opslag kunt hebben terwijl het niet te veel plek in beslag neemt. Kort om er zijn heel veel verschillende dingen die je kunt doen met dit product.

    Wat zijn de voordelen van KS schalen?

    Hierbij nog even de voordelen op een rijtje

    • KS schalen zijn beter voor het milieu
    • Perfect voor de presentatie van voedsel
    • Goed voor het bewaren van voedsel
    • Goed voor het verpakken van voedsel
    • Makkelijk te transporteren
    • Neemt weinig ruimte in beslag

    KS schaaltjes bestellen?

    De KS schaaltjes gevonden die je nodig hebt? Vandaag voor 15:00 uur besteld is vandaag nog verzonden! Wij zullen ons best doen jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren!

    Heb je nog vragen met betrekking tot onze top KS schaaltjes of kan je de KS schaaltjes niet in de juiste formaat vinden die je nodig hebt? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje.

    Nummer:0180 750 440

    E-mail: [email protected]

    Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt zorgen we ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

    Een grootverbruiker van KS schaaltjes?

    Grote hoeveelheid KS schaaltjes nodig? Vraag dan hier jouw offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen! Hierdoor ontvang je de beste service en de scherpste prijzen op al onze KS schaaltjes!

    Onze categorieën

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »