Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 4 Mei 2022

    Bamboe of rvs sateprikkers?

    Bamboe of rvs sateprikkers?

    Beste lezer in deze blog ga ik jullie alles vertellen over satéprikkers. Dit zodat jij alles weet van satéprikkers en de juiste satéprikker weet te gebruiken ook zal ik je de voordelen van de bamboe en rvs-satéprikkers behandelen die wij in ons assortiment aanbieden.

    Wat zijn satéprikkers?

    Satéprikkers zijn stokjes die meestal gemaakt zijn van hout om in voedsel te prikken. Onze prikkers zijn gemaakt van bamboe en rvs. De reden dat de satéprikkers van bamboe zijn, is omdat het een duurzaam product is om te gebruiken. Bamboe groeit namelijk sneller terug dan de meeste houtsoorten en neemt tijdens dit proces veel CO2 op waardoor het een zeer milieuvriendelijk product is om te gebruiken. Rvs staat voor roestvaststaal en waarbij er een oxide laag op de gehele oppervlakte van het RVS zit. Deze laag werkt als een beschermlaag. Het voorkomt zo het roesten van de prikkers.

    Wanneer gebruik je satéprikkers?

    Satéprikkers worden voornamelijk gebruikt voor voedsel en dus ook in de voedselindustrie. Ook zie je de prikkers vaak bij mensen thuis als keukengereedschap. Zo worden ze gebruikt om eten dicht te klemmen tijdens koken of bakken maar je ziet ze ook vaak terug als hulpmiddel bij het presenteren van eten. Verder worden satéprikkers veel gebruikt (de naam zegt het al) voor sateetjes te maken als populair BBQ-gerecht. Hierbij wordt er kip en verschillende groentes aan de prikker geregen en op de BBQ gelegd.

    Hoe gebruik je de satéprikkers?

    Satéprikkers zijn handig om te gebruiken bij voedsel. Zo kan je de presentatie van eten mooier maker (een prikker boven op de hamburgers zodat hij niet uit elkaar valt) of als hulpmiddel tijdens het bakken (een prikker in je zelfgemaakte cordonbleus) zodat het vlees tijdens het bakken zijn vorm behoudt. Bamboe saté prikkers zijn makkelijke prikkers om te gebruiken bij gebruik van grote hoeveelheden voedsel. Deze zijn namelijk perfect voor eenmalig gebruik. En kunnen bij evenementen beter gebruikt worden door de goedkope prijs. Na gebruik bij een evenement kunnen deze weggegooid worden. De rvs-prikkers zijn wat duurdere prikkers die meerdere malen te gebruiken zijn en in de vaatwasser kunnen na gebruik. De prikkers branden niet aan wat erg handig is als je wilt gebruiken bij het BBQ’en. Let wel op dat deze warm worden en niet vastgepakt kunnen worden met de handen als deze op de BBQ liggen.

    Voor en nadelen van bamboe sateprikkers.

    Voordelen van onze bamboe prikkers is dat deze van duurzaam materiaal gemaakt zijn. Verder zijn ze goedkoop en kunnen na gebruik weggegooid worden.

    Nadelen van de bamboe satéprikker is dat deze bij gebruik kunnen verbranden en maar éénmalig gebruikt kunnen worden verder kunnen deze prikkers breken wegens dat het materiaal uit hout bestaat.

    Voor en nadelen van rvs sateprikkers

    Voordelen van de rvs-satéprikkers is dat deze prikkers meerdere malen gebruikt kunnen worden. De prikkers kunnen niet breken en kunnen in de vaatwasser schoongemaakt worden.  

    De nadelen van de stalen satéprikkers is dat deze wat prijziger zijn dan de houten prikkers. Deze geleiden warmte waardoor je ze niet kan vastpakken wanneer ze met hoge temperaturen in contact komen.

    Tot slot hoop ik je goed te hebben geïnformeerd over onze bamboe en rvs-satéprikkers. Heb je verder nou nog vragen? Reageer op de blog of neem contact met ons op met de gegevens onderaan gegeven in de tekst. Dan wens ik jou veel succes met het kiezen van de juiste satéprikkers. Keuze al gemaakt? Klik dan hier voor de bamboe satéprikkers of klik hier voor de rvs-satéprikkers.

    Satéprikkers bestellen via onze webshop

    Heb je snel satéprikkers nodig? Zoek dan niet verder en kies voor Brada verpakkingen. Voor 15:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren! Heb je nog vragen met betrekking tot onze prikkers? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje.

    Nummer: 0180 750 440

    E-mail: [email protected]

    Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

    Ben je een grootverbruiker van deze producten?

    Vraag dan hier je offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen! Deze accountmanager gaat je helpen met het inkopen van alle producten die je nodig hebt.

    Onze categorieën

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »