Klantenservice
Nederlands
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lana van der Wende - Dinsdag 28 Juni 2022

    Duurzaam en goedkoop? Ga voor papieren draagtasjes!

    Een duurzame vervanging voor een plastic draagtas zijn papieren draagtasjes. De tasjes worden gemaakt van kraftpapier en dat is bestand tegen scheuren en kan na gebruik gerecycled worden. De voordelen van de papieren tassen is dat het de CO2-uitstoot verminderd. Dit omdat de bomen die worden gekapt koolstofdioxide opnemen dat in de atmosfeer zit. De plekken waar de bomen worden gekapt worden daarna weer herbebost. Zo kan er weer CO2 worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat alle CO2 in dezelfde omloop blijft zitten en dat de enige CO2 die wordt uitgestoten is de CO2 van de machines die de bomen moeten verwerken. Dit is significant minder dan bij plastic productie, waarbij plastic wordt gemaakt van olie. De papieren zakken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze zullen na drie tot zes maanden afgebroken zijn. De papieren zakken zijn ook recyclebaar. Dit houdt in dat de zakken omgezet kunnen worden in een ander product. 

    Wanneer gebruik je een papieren tas?

    De papieren tasjes zijn veelzijdig in gebruik. Zo kun je met onze tassen bijna alle soorten producten dragen. Hierbij geldt de uitzondering van vettige producten en producten die nat zijn. Het is ook mogelijk jouw eigen logo op de kraft tassen te laten bedrukken. Neem hiervoor gerust contact met ons op. De papieren tassen kunnen gemakkelijk gebruikt worden voor allerlei artikelen zoals boeken, kleding, de bezorging of afhaal van bestellingen van je restaurant of snackbar. De papieren tassen zijn een goedkoop alternatief voor plastic zakken. Ook zijn de tassen duurzamer in gebruik doordat de tassen gerecycled kunnen worden. De gekartelde bovenrand zorgt ervoor dat de kraft papieren tasjes gemakkelijk te openen en te vullen zijn. De verschillende vouwen in de tas zorgen ervoor dat de tas netjes recht blijft staan, waardoor je makkelijker je tas kan vullen.

    Wat biedt Brada Verpakkingen aan?

    In ons assortiment hebben we drie verschillende soorten papieren tasjes. De kraft papieren tas 80 gram 26 x 2x12 x 36 cm is een lange maar smalle variant. De tassen worden verkocht per doos a 250 stuks. De papieren kraft tasjes 21L 320 x 220 x 260 mm zijn iets lager, maar breder dan de andere tasjes. Deze tassen worden aangeboden per doos van 250 stuks. Als laatste hebben we ook de papieren zakken zonder hengsel 220 x 125 x 290 mm in ons assortiment. Deze tasjes hebben geen hengsels, maar kun je gemakkelijk dichtvouwen voor gebruik. De zakken worden aangeboden per doos a 300 stuks. 

    Onze producten bestellen?

    Het product gevonden dat je nodig hebt? Als je voor 15:00 uur besteld wordt het vandaag nog verzonden! Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk bij jou te krijgen!

    Heb je nog vragen met betrekking tot onze papieren tasjes? Of kun je bepaalde producten niet vinden die je nodig hebt? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Of stuur ons een mailtje.

    Nummer: 0180 750 440

    E-mail: [email protected]

    Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt. Zorgen we ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

    Een grootverbruiker van deze producten?

    Grote hoeveelheid bakjes nodig? Vraag dan hier jouw offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen! Hierdoor ontvang je de beste service en de scherpste prijzen op ons gehele assortiment!

    Bekijk ook:

     - Papieren kraft tas 80 gram 26 x 2x12 x 36 cm

     - Papieren kraft tasjes 21L 320 x 220 x 260 mm

     - Papieren zakken zonder hengsel 220 x 125 x 290 mm

    Onze categorieën

     

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »