Customer service
0
Close

Categories

Filters

  Dispenser toilet paper duo white 17x25x17cm

  Product description

  Dispenser toiletpapier duo wit 17x25x17cmvan Brada Verpakkingen

   

  Wat is de Duo toiletpapier dispenser?

  De wc-papier dispenser is een dispenser die wordt gebruikt bij de wc. De duo wc-rol dispenser is anders dan de andere wc-rol dispenser. De duo dispenser is een dispenser die een inhoud van 2 wc-rollen kan hebben. Dit komt omdat de duo dispenser genoeg ruimte heeft voor twee dispenser wc-rollen. De duo dispenser is een dispenser die misschien niet de mooiste uitstraling met zich me brengt. Op de duo dispenser zit een plastic transparante scherm wat handmatig naar links en naar rechts geschoven kan worden. Doordat het scherm transparant is kan je altijd zien wanneer de wc-rollen op zijn. Door de functie van het naar links en rechts schuiven van het scherm kan je als een wc-rol op is het scherm naar links of naar rechts schuiven. Doordat de duo dispenser een inhoud heeft van 2 wc-rollen hoef je minder vaak de wc-rollen te vervangen.

  Wanneer/hoe gebruik je de Duo toiletpapier dispenser?

  De duo wc-papier dispenser wordt voor grootste deel gebruikt op openbaren plekken. Denk dan aan: scholen, restaurants, tankstations en vliegvelden. De duo dispenser is de handigste dispenser voor groot gebruik. Doordat het een inhoud van 2 wc-rollen heeft is het de perfecte dispenser op openbaren plakken. Op openbare plekken wordt er veel gebruik gemaakt van de toiletten. Door de twee wc-rollen hoeft er niet elke dag een nieuwe wc-rol ingezet te worden. De duo dispenser heeft ook niet de mooiste uitstraling, maar op openbare plekken wordt er nooit echt gekeken naar de dispenser.

  Wat bieden wij aan?

  Wij bieden de Duo toiletpapier dispenser aan met de afmetingen 17x25x17m. Deze dispenser is de perfecte dispenser als je bedrijf in gebruik is van openbare toiletten. Wanneer je zoekt naar dispenser die toch een mooier uiterlijk moeten hebben zit je bij Brada Verpakkingen goed. Door de ruime keuze aan efficiente en betrouwbare dispenser word je nooit teleurgesteld.

  Bestellen bij Brada Verpakkingen

  Als je een jumbo dispenser van goede kwaliteit nodig heeft, ben je hier aan het juiste adres. Heb je de juiste dispenser gevonden? Bestel vandaag voor 14:00 uur en jouw dispenser wordt vandaag verzonden! Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk aankomt. Heb je vragen met betrekking tot de dispensers? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

  Telefoon:+31 180 750 440

  E-mail: [email protected]

   

  gerelateerde producten:

   

  Wij bieden nog meer andere gerelateerde producten aan die te maken hebben met hygiëne dus kijk gerust verder op onze site.

  Specifications

  Article number
  2503

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Create your own review

  There are no reviews written yet about this product..

  Recommended products

  Dispenser toilet paper duo white 17x25x17cm
  € 35,-
  Excl. tax
  Dispenser toilet paper duo white 17x25x17cm
  White
  Out of stock: request delivery time
  Add to cart

  Recently viewed

  Compare 0

   Add another product (max. 5)

   Start comparison

   Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »