Customer service
0
Close

Categories

Filters

  Material

  Thickness

  Width mm

  Length mm

  Price

  -
  7 Products

  Voedsel folies

  Voedsel folie van goede kwaliteit kopen?

  Ben je op zoek naar voedsel folie? Zoek dan niet verder, want bij Brada verpakkingen zit je goed! We verkopen allemaal verschillende soorten voedsel folie van goede kwaliteit. Folie van goede kwaliteit is namelijk erg belangrijk in de voedselindustrie.

  Welke voedsel folies bieden we aan?

  Bij Brada Verpakkingen willen we ervoor zorgen dat we een breed assortiment hebben. Dit zorgt er voor ieder wel iets is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we verschillende soorten folies in ons assortiment hebben. Waardoor je jouw voedsel kan verpakken zoals jij wilt. Hier is een lijstje met voorbeelden van de folies die we je te bieden hebben:

  Alle producten die we aanbieden hebben verschillende eigenschappen waardoor ze ook weer een ander doeleinde hebben. Hieronder hebben we een lijstje met verschillende soorten folies die we leveren en waarvoor deze gebruikt worden.

  Aluminiumfolie

  Aluminiumfolie beschermd voedsel tegen licht, lucht, vocht en andere omgevingsinvloeden (bacteriën). Ook is het hitte- en koudebestendig. Folie zorgt er echter voor dat voedsel niet uitdroogt. In tegenstelling tot onder andere lood is dit metaal niet giftig.

  Vershoudfolie

  Vershoudfolie is een folie van plastic, vaak van polyethyleen, die wordt gebruikt om etenswaren af te dekken om te voorkomen dat ze uitdrogen als ze lange tijd moeten worden bewaard, bijvoorbeeld als het voedsel vooraf is gekookt of als er wat over is. De foliehoes is ook bedoeld om te voorkomen dat niet gewenste  "geuren" in de koelkast komen en is een goed alternatief als sommige gerechten geen deksel hebben.

  Klappack folie

  Klappack folie wordt gebruikt op een vouwmachine om de randen van de folie te sealen. Door de speciale coating blijven de producten langer vers. Het wordt veel gebruikt voor het verpakken van vleesproducten in supermarkten en slagerijen.

  Meatwrap folie

  Om te voorkomen dat voedsel zoals appels en avocado's bruin wordt, drukt u het plastic tegen alle blootgestelde oppervlakken. Als u een droge marinade of kruiden gebruikt, kunt u de opname versnellen door het vlees goed tussen twee vellen plasticfolie te wikkelen.

  Slagersrol

  Polyrollen (vaak slagersrollen genoemd), zijn geperforeerde folierollen gemaakt van LDPE. Deze polyroll wordt door slagers gebruikt als afdekfolie voor vleeswaren en andere goederen.

  Voedsel folie bestellen via onze webshop?

  Heb je snel voedsel folie nodig? Zoek dan niet verder en kies voor Brada verpakkingen. Voor 15:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren!

  Heb je nog vragen met betrekking tot voedsel folie? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje.

  Nummer: 0180 750 440

  E-mail: [email protected]

  Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 tot en met 17:00 uur. Als je een mailtje stuurt zorgen we ervoor dat deze binnen 24 uur is beantwoord!

  Ben je een grootverbruiker van deze producten?

  Vraag dan hier jouw offerte aan en krijg een eigen persoonlijke accountmanager toegewezen! Deze accountmanager gaat je helpen met het inkopen van alle producten die je nodig hebt.

  Compare 0

  Add another product (max. 5)

  Start comparison

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »