Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Papieren braadzakken

      Ons aanbod: Toon meer

      Prijs

      -
      1 Product
      Papieren braadzak/grillzak wit 160x55x290 mm
      Op voorraad
      €148,72 Excl. btw

      Op een nieuwe manier vlees braden? Bekijk eens de papieren braadzakken van Brada verpakkingen.

       

      Wat is een papieren braadzak? Waarvoor gebruik je een braadzak? Waarom gebruik je een braadzak? Hoe gebruik je een braadzak? Bent u benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Lees dan gerust verder!

       

      Wat is een papieren braadzak?

      De braadzak wordt gebruikt als hulpmiddel bij het braden in de oven of magnetron. De zak is gemaakt van een papier, en is bestand tegen een oventemperatuur van 220 °C. In de braadzak kunnen vlees, gevogelte en wild worden gebraden, maar ook andere etenswaren. De papieren braadzak is 160x55x290 mm en worden verkocht is een doos met 1000 stuks. De zakken hebben een witte kleur.

       

      Waarvoor gebruik je een braadzak?

      Braadzakken creëren een gloednieuwe manier om perfecte kalkoenen, hammen, kip, vis en meer te roosteren met ongebleekt, vetvrij papier in plaats van plastic braadzakken (die op de vuilnisbelt belanden). Onze bakpapier braadzakken bewaren de sappen en zorgen voor heerlijk mals, vochtig vlees dat heerlijk van het bot valt.


      De bodemnaad van de braadzak is ontworpen om tijdens het koken stoom uit de braadzak te laten komen en is niet lekvrij. Voor het beste resultaat plaatst u het voedsel in het midden van de zak en vermijdt u een te grote vulling. Maak na het koken een heerlijke jus door eenvoudigweg vloeistof en maïszetmeel toe te voegen aan de sappen op de bodem van de zak. Bereid eenvoudig een "één potmaaltijd" door groenten, zoals uien, aardappelen of wortelen, met vlees te roosteren.

      Waarom gebruik je een braadzak?

      In de braadzak kan je vlees, vis, kip, kalkoen, harde groenten of aardappelen garen zonder gebruik van vet of olie. Ook zijn braadzakken geschikt voor het afbakken van brood. Het principe van de braadzak is dat het product in zijn eigen vocht wordt gegaard; zonder braadzak verdwijnt het vocht en de geur via de ventilator van de oven. Tijdens het garen van vlees, vis, kip en kalkoen kan men het product met kruiden en saus extra smaak meegeven.

       

      Hoe gebruik je een braadzak?

      Het vlees wordt in de braadzak gedaan en goed afgesloten Boter hoeft niet te worden toegevoegd, andere ingrediënten zoals uienringen, kruiden en knoflook zijn optioneel. In de bovenkant van de zak worden gaatjes geprikt. De braadzak wordt dan op een schaal in de oven of magnetron geplaatst. De bereidingstijd is afhankelijk van de soort en de grootte van het vlees wat u gaat bereiden. Het vlees moet na het braden ongeveer 10 minuten rusten, voordat de zak open gemaakt kan worden. Het braadvocht uit de zak kan eventueel worden gebruikt als jus of saus.

       

      LET OP: Til voor het koken de met ingrediënten gevulde braadzak niet op, omdat de zak kan breken. Wees na het koken uiterst voorzichtig bij het openen 

       

      Bent u benieuwd geworden naar het deze papieren braadzakken van Brada verpakkingen? Dan kan je hem bestellen via onze website: https://www.bradaverpakkingen.nl/nl/. Heb je vragen dan kan je altijd bellen naar +31 180 750 440 of een e-mail sturen naar [email protected]

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »