Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Brada Verpakkingen - Zaterdag 22 Januari 2022

   Noppenfolie

   Hoe en waarom gebruik je noppenfolie?

   Noppenfolie wordt ook wel luchtkussenfolie genoemd. Luchtkussenfolie kan op verschillende manieren worden gebruikt. De volgende makkelijke stappen laten zien hoe je de luchtkussenfolie goed gebruikt:

   • Plaats je product op een schone en vlakke ondergrond.
   • Wikkel het product voorzichtig in de luchtkussenfolie. Zorg dat de kant waar de noppen uitsteken op het product zit.
   • Zorg er wel voor dat de folie strak om het product zit.
   • Plaats het verpakte item in een doos.
   • Gebruik extra noppenfolie om het object volledig te omhullen.
   • Sluit en verzegel de doos voorzichtig voor levering of voor opslag.

   Luchtkussenfolie een uitstekende oplossing om je producten te beschermen tijdens de verzending. De luchtkussenfolie weegt bijna niks en beschermd optimaal. Het zit verpakt op een handige rol, hierdoor kan de folie makkelijk in de gewenste maat worden gesneden. Door het flexibele materiaal kan elk product worden beschermd met luchtkussenfolie. Producten als elektronica worden beschermd tegen statische elektriciteit en vocht.

   Eigenlijk is luchtkussenfolie onmisbaar bij het verpakkingsproces. Daarom bieden wij luchtkussenfolie van de beste kwaliteit.

    

   Welke kant van de noppenfolie maakt contact met het product?

   Om de meeste bescherming te bieden, moeten de bubbels naar uw product zijn gericht.

   Dit geldt met name als het gaat om breekbare artikelen. Artikelen die tijdens de bezorging makkelijk kapot kunnen gaan. Door de bubbels naar het product toe te richten worden niet alleen je producten beschermt, maar ook de bubbels zelf. Door de bubbels naar het product toe te richten komt de vlakke kant aan de buitenkant. De vlakke kant zorgt voor bescherming van de bubbels. Zo wordt je product optimaal beschermt tegen stoten en schuiven.

    

   De beste manieren om noppenfolie te gebruiken.

   1. Verpak goederen die uitzonderlijk breekbaar of kostbaar zijn in meer dan één laag noppenfolie.
   2. Artikelen moeten volledig worden ingepakt. Laat geen hoeken of uitsteeksels uitsteken. Het is belangrijk dat het product niet zomaar uit het noppenfolie valt. Plak de openingen zo nodig dicht met tape.
   3. Als een product te veel ruimte heeft in een doos is noppenfolie hiervoor de beste oplossing. Voeg proppen folie toe in de doos waar dit nodig is. Door de proppen folie kan het product niet meer bewegen in de doos. De kans op breken wordt hierdoor verkleint.

    

   Kan jebubbeltjesplastic gebruiken voor planten?

   Bubbeltjesplastic wordt dus veel gebruikt om kwetsbare voorwerpen te beschermen tegen schade of breuk. Voor het isoleren van planten tijdens koude periodes is bubbeltjesplastic ook een oplossing. Hierbij is het belangrijk dat het bubbeltjesplastic niet direct op de planten wordt geplaatst. Dit kan ervoor zorgen dat de planten bevriezen. Gebruik het bubbeltjesplastic om de binnenwand van de bloempot te bekleden. Dit zorgt ervoor dat planten worden beschermd tegen de kou. Plaats de planten als het mogelijk is zo dicht mogelijk bij een muur. Dit zorgt ervoor dat de planten elkaar minder koud maken.

    

   Verschillende manieren op noppenfolie te gebruiken.

   Maak kunst

   Door noppenfolie als drukpers te gebruiken kan je een mooi kunstwerk maken.

    

   Houd producten koud

   Als je koude producten moet vervoeren kan de luchtkussenfolie ook goed van pas komen. De luchtkussenfolie zorgt ervoor dat alle producten goed gekoeld blijven. Stop de luchtkussenfolie is een tas en doe hier de koude producten bij. Dit zorgt ervoor dat de producten minder snel opwarmen.

    

   Ramen isoleren

   Noppenfolie kan ook gebruikt worden om ruiten te isoleren. Plaats een stuk folie op een raam die warmteverlies veroorzaakt. Dit help het minimaliseren van het warmteverlies.

    

   Stop auto vorst

   Bubbeltjesplastic kan net als raamisolatie wonderen doen voor je autoruit. Plaats voor de nacht een laken van bubbeltjesplastic over de voorruit van je auto. Klem deze goed vast met de ruitenwissers. Je zal zien dat de andere ochtend je ruit netjes vorstvrij is en je zo weg kan rijden.

    

   Ben je klaar om te beginnen met inpakken?

   Twijfel dan niet langer en bekijk onze noppenfolie!

   Bij vragen neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met al je vragen. Stel je vraag hier beneden en wij helpen jou zoeken naar het geschikte product!

   Gerelateerde producten die wij ook op voorraad hebben

   The latest ins and outs and more

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »