Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Claudia - Woensdag 21 Mei 2022

  Hoe gebruik je een omsnoeringsband?

  Deze plastic snoeren die om je dozen of andere bestelling heen zitten. Het is je vast opgevallen hoe sterk deze snoeren zijn en hoe moeilijk het is om ze te verwijderen. Heb je besloten om ze zelf ook te gebruiken of twijfel je hier over?  In deze blog zal ik je vertellen hoe je deze snoeren moet gebruiken en wat je daar voor nodig hebt. Verder zal ik ook de voordelen van het gebruik van deze snoeren aankaarten zodat je geen twijfel meer hoeft te hebben over het product. Laten we snel beginnen!

  Wat zijn omsnoeringsbanden ?

  Omsnoeringsbanden kun je zien als sterke snoeren of bandjes die rondom producten worden gewikkeld. De omsnoeringsband is gemaakt van polyester en is wit gekleurd. De reden dat het product van het materiaal polyester gemaakt is, omdat het een sterke kunststof is. Door het materiaal kan deze omsnoeringsband gebruikt worden bij zware goederen. Een ander voordeel van de kunststof is dat het binnen en buiten gebruikt kan worden en lang gebruikt kan worden. De treksterkte van de omsnoeringsband is tot 543 kilo. De omsnoeringsband heeft veel grip op de ondergrond en een sterke sluiting bij lassen. Het laatste voordeel van de omsnoeringsband is dat het niet breekt bij scherpe randen. Hierdoor is de polyester band een sterk en handig hulpmiddel dat manueel en machinaal omgesnoerd kan worden bij het verpakken van producten.

  Waarvoor gebruik je het?

  De omsnoeringsbanden worden gebruikt om dozen, pallets of andere producten vast te zetten of te sluiten bij transport waardoor deze zich niet kan verplaatsen tijdens transport. Verder kan het ook gebruikt worden om producten te groeperen waardoor er duidelijkheid geschept kan worden bij de leverancier of klant. De omsnoeringsbanden kunnen ook in een magazijn van pas komen bij het opslaan van producten. Zo hoef je niet bang te zijn dat je opgestapelde dozen of buizen bij verplaatsing omvallen en dus breken. De omsnoeringsband kan gebruikt worden voor middelzware tot zware producten en is een goede hoekbescherming voor je producten.

  Wie gebruikt het?

  Omsnoeren kunststofband wordt vooral gebruikt door mensen die producten vervoeren. Hierbij kan je denken aan elk bedrijf dat grote hoeveelheden producten transporteert of producten transporteert die niet gemakkelijk op te stapelen of te vervoeren zijn.

  Hoe gebruik je het ?

  Wanneer je de omsnoeringsband wil gaan gebruiken zijn er twee manieren van om de omsnoeringsband om het product heen te krijgen. Dit kan manueel en machinaal. Om het product manueel om te snoeren heb je extra attributen nodig om de band vast te maken. Omdat de omsnoeringsband van polyester is maak je gebruik van zegels en ene spanzegeltang. De eerste stap is de omsnoeringsband om je product heen te plaatsen. Vervolgens plaats je een zegel en je omsnoeringsband in de tang. De volgende stap is het strak trekken van de band met de spanfunctie die op de spanzegeltang zit. De zegel zal zich als volgt vastklemmen aan de band en afgesneden worden. Nu zit je omsnoeringsband vast!

  Wanneer je een grootverbruiker bent van het product kan het handig zijn om een omsnoeringsapparaat of machine aan te schaffen hierdoor bespaar je tijd met het inpakken van je dozen. Verder is het voordeel van machinaal omsnoeren dat het een sterkere sluiting op levert. Leg de zijde met de diepste groeven/ reliëf in de machine altijd naar boven. Hierdoor kan de sluiting beter smelten en hechten.

  Wij bieden natuurlijk ook omsnoeringsbanden in de kleur wit aan. Deze zijn gemaakt van het materiaal polyester. Het formaat van de band is 13 mm x 1100 m. Klik hier om naar onze omsnoeringsband te gaan in de webshop. Heb je nou verder vragen of opmerkingen dan kan je altijd reageren op deze blog. Hopelijk weet je nu meer over omsnoeringsbanden en hoe je deze moet gebruiken.

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »